Over Bob

Koken werd vroeger thuis al met veel passie gedaan door mijn ouders, ik wist dus al op jonge leeftijd dat ik kok wilde worden.

Na mijn middelbare school ging ik direct mijn koksopleiding doen waarna ik gelijk ook het leerlingstelsel ging volgen, dit had ik goed uitgestippeld in deze 4 jaar. Hierna volgden vele restaurants op top niveau. Zelfs een restaurant in Brabant de top 100 van Nederland ingekookt.

Toen besloot ik mijn kennis te verbreden en ben ik 3,5 jaar in de Caribbean gaan koken. Hier leer je echt op een andere manier tegen het koken maar ook tegen het leven aan te kijken. Dit is ook een ervaring geweest om nooit te vergeten.

Terugkomend in Nederland ben ik vrij snel mijn eigen restaurant begonnen en heb dit met 9 jaar met veel passie en plezier gedaan. Na 9 jaar werd het toch tijd om ook meer met mijn grote liefde door te brengen, mijn kinderen.

Na een aantal jaar in de a la carte horeca te hebben gewerkt had ik besloten om in de bedrijfscatering te gaan werken. Hier verzorgde we dagelijks tot 300 gasten de lunch. Ook dit uiteraard met veel plezier gedaan maar miste toch het a la carte koken en besloot toen al mijn kennis en ervaring te bundelen om deze prachtige catering op te zetten.

In al deze jaren in de horeca ook al menig catering opdracht met veel plezier gedaan:

– IBM catering van 10.000 gasten

-3 daagse wedding event van 140 gasten op lokatie op de Antillen

-culinaire evenementen met 2500 gasten per dag waarbij we ook 2 keer uitgeroepen zijn tot meest culinaire hotspot

-BBQ evenementen tussen de 25 en 1000 gasten

-Menig bedrijfsfeest en huwelijk mogen verzorgen bij Papa’s Beach house in Hoofddorp van 30 tot 600 gasten

etc. etc. etc.

Call Now Button