BBQ

Zuid Amerikaanse bbq

Good Food | Good wine

WAT EEN FEEST WORD HET

WHERE IS THE PARTY!!!!!!!!!!

Een bbq geheel in Zuid Amerikaanse stijl

Niet alleen het eten kunnen wij verzorgen, tevens kunnen de DJ, cocktails en danseressen geregeld worden

DE BBQ

CATERING ZUID AMERIKAANSE BBQ Met familiedagen, personeelsfeesten en vriendenuitjes is het vaak een uitdaging: waar gaat gegeten worden? Zie maar eens een restaurant of cateringbedrijf te vinden dat aan álle eisen voldoet. De ideale oplossing voor zulke dagen? Een heerlijke, uitgebreide barbecue. Bij Bobscatering helpen we je hier graag bij en geven het een extra dosis pit. Hoe? Door het Zuid Amerikaanse tintje dat we eraan geven: heerlijk geroosterd vlees met de lekkerste bijgerechten. Dé ideale manier van eten tijdens groepsuitjes.

ZUID AMERIKAANS BBQ EN OP ZIJN BEST
Benieuwd wat je bij onze barbecues kunt verwachten? In het kort: heerlijk vlees en goede vis, dat boven houtskool aan spiesen wordt gerookt. In Brazilië wordt dit een ‘churrasco’ genoemd, een traditie afkomstig uit het zuiden van het land. Er worden verschillende soorten vlees, zoals rund, varken en kip, gebruikt die op een ‘churrasqueira’ met behulp van spitten worden gebakken. In Brazilië wordt deze stijl van koken in een ‘churrascaria’ geserveerd, maar wij brengen het gewoon naar jou toe.

SPECTACULAIR GENIETEN MET VLEES WAT AAN TAFEL GESNEDEN WORD
Maar daar blijft het niet bij! Bij deze Braziliaanse barbecues wordt er namelijk een bijzondere stijl van serveren op nagehouden, wat deze vorm van eten zo bijzonder maakt. Na het roosteren van het vlees komt de ober met spit en al naar de tafel en snijdt de gewenste stukken vlees direct voor je af. Een vorm van serveren die ‘rodízio’ genoemd wordt. Een interactieve manier van eten die ontzettend spectaculair is.

DE PERFECTE COMBINATIE VAN VLEES, VIS EN BIJGERECHTEN
In Zuid Amerika wordt de rodízio-stijl gecombineerd met aardappelen, bananen, verschillende chimichurries, zwarte bonen en rijst. Deze gerechten worden in buffetvorm geserveerd. Bij Bobscatering kun je deze Zuid Amerikaanse barbecue met een buffet van warme en koude gerechten verwachten. Bovendien kun je bij ons niet alleen van het heerlijkste vlees genieten, maar komen ook visliefhebbers aan hun trekken. Bij onze barbecues heb je gegarandeerd een spectaculaire én lekkere avond.

EEN HEERLIJK BUFFET WAT DE HELE AVOND STAAT Des te meer reden om voor een barbecue te gaan en die door ons te laten regelen! Wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat en zolang blijft staan als nodig is. We vullen continu aan en dragen zorg voor een prachtig Zuid Amerikaanse buffet. Voor degenen die op tijd aanwezig zijn en vroeg weggaan én voor de late garde zorgen wij voor voldoende en lekker eten. Met grote groepen is het fijn om flexibel te zijn en wij kunnen iedere groep daarin van harte ondersteunen.

AAN ALLE EETWENSEN EN VOORKEUREN WORD VOLDAAN Heb je de datum eindelijk geprikt, doemt het volgende probleem op: eetwensen. Je tante houd niet van vis, je collega niet van Italiaans of je vriendin niet van bepaalde groenten. Hoe ga je het voor elkaar krijgen om voor de hele groep iets te vinden dat geschikt is en bij iedereen in de stemming valt? Samen eten gaat om een fijne tijd met elkaar, maar alle voorkeuren en wensen kunnen dit ideaalbeeld in de weg zitten.

WIJ REIZEN GRAAG NAAR JOU FEESTJE AF De datum is geprikt, de eetwensen zijn vastgesteld, maar wacht… Hoe zit het met de locatie? Schopt dat alle eerdere afspraken in de war? Nee! Ook in dit geval is onze barbecue ideaal. Wij komen naar iedere locatie die je in gedachten hebt. Zowel in onze directe omgeving (IJmuiden/Haarlem/Beverwijk) als in de rest van Nederland bouwen wij de barbecue graag voor je op. Je familiedag in het noorden van het land of je personeelsfeest in de Randstad? Voor ons geen probleem. Wij bewegen met je mee en reizen graag naar iedere plek af.

ONZE ZUID AMERIKAANSE BBQ IS EEN FEEST VOOR IEDER UITJE Voldoende voordelen om voor een barbecue te gaan, vind je niet? Voor iedere grote groep een ideale keuze. Wij bewegen mee in je tijdsplanning, bieden voldoende keuze om aan alle eetwensen en –voorkeuren te voldoen en reizen naar iedere gewenste locatie af. Bovendien serveren we het heerlijkste eten op spectaculaire wijze. Een avond om lang over na te praten. Onze barbecues verzorgen we al vanaf 50 personen. Hoe kunnen we jouw dag tot een echt en lekker feestje maken?

Call Now Button